Siegfried Mureșan: OFICIAL - Lucrările Parlamentului European, reduse la doar o zi pe săptămână

Europarlamentarul Siegfried Mureșan anunță că lucrările Parlamentului European se vor desfășura doar o zi pe săptătămână.

Liberalul Siegfried Mureșan a postat pe o rețea de socializare anunțul privind lucrările Parlamentului European:

"OFICIAL - Având în vedere răspândirea cazurilor de coronavirus, sesiunea plenară a Parlamentului European de săptămâna aceasta va fi redusă la o singură zi de lucru: ziua de marți.

Vom dezbate numai subiectele urgente: epidemia de coronavirus, Bugetul multianual al Uniunii Europene și situația la granița dintre Grecia și Turcia.

Acum, la ora 17.00 (ora Bruxelles-ului), președintele Parlamentului European va deschide sesiunea, va anunța aceste măsuri și va închide imediat sesiunea”, a scris pe pagina sa de Facebook, vicepreşedintele Grupului Partidului Popular European, europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Reuniunea, la Bruxelles

Decizia a fost luată luni într-o reuniune de urgenţă a Conferinţei preşedinţilor, din care fac parte preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, şi liderii grupurilor politice europarlamentare.

Iniţial sesiunea plenară din 9-12 martie a PE ar fi trebuit să se desfăşoare la Strasbourg, dar temerile privind creşterea riscurilor răspândirii coronavirusului au făcut ca ea să aibă loc la Bruxelles în mod excepţional.

Citește și:  Coronavirus. Ciuhodaru confirmă: Activitatea PE se SUSPENDĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel