Și Videanu face sacrificii. Unul din patru angajați va fi sacrificat

Videanu
Videanu

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a afirmat că nu va avea niciun fel de rezervă să reducă numărul de angajaţi ai instituţiei cu 25%. El a afirmat că prin această măsură cei care muncesc vor putea primi integral derepturile salariale. Cât privește sacrificiile personale, Videanu e arată dispus să renunţe chiar şi la contractele pe care le are cu statul, numai să rămână ministru.

Videanu încearcă din răsputeri să scoată la iveală “economiile” pe care le-a făcut. El susţine că în primele cinci luni, în Ministerul Economiei s-au redus cheltuielile cu salariile cu 20% faţă de nivelul bugetat, în timp ce comparativ cu ultimul trimestru al anului trecut reducerea acestor cheltuieli este de circa 32%. Cifrele se referă la cele două ministere care au format Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, respectiv Ministerul pentru IMM-uri şi Ministerul Economiei şi Comerţului, a mai spus Videanu.

Dispus să renunţe la afaceri, dar numai la cele cu statul

Propunerea preşedintelui Traian Băsescu ca miniştrii să renunţe la afaceri este foarte corectă, dar doar la cele cu statul, a declarat, ministrul Economiei, Adriean Videanu, într-o conferinţă de presă. Preşedintele Băsescu a cerut în luna mai, într-o întâlnire cu parlamentarii PDL, la care au participat şi premierul şi o serie de miniştri, ca demnitarii care sunt acţionari la diverse societăţi să renunţe la afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel