Și șobolanii pot fi romantici! Gestul impresionant pe care l-a făcut o rozătoare pentru partenera lui - VIDEO

foto: Freepik
foto: Freepik

Un șobolan a devenit viral pe TikTok, după ce un utilizator a publicat un videoclip în care rozătoarea face un gest demn de tot respectul pentru partenera sa.

Într-un clip distribuit de sute de oameni, un șobolan este surprins cărând o gogoașă glazurată pe șinele metroului din Manhattan, New York. Ulterior, acesta împarte gogoașa cu un alt șobolan, mai mic de statură. Momentul "tandru" a fost interpretat de internauți ca fiind dovada unei relații romantice între cele două rozătoare.

                                                                                   

La vederea imaginilor cu cele două animale mâncând din aceeași gogoașă i-a impresionat pe cei mai mulți. Un utilizator a comentat: "Bărbații ar trebui să ia lecții de cavalerism de la acest șobolan." Reacțiile în online au curs: „Șobolanul ăsta își tratează femeia mai bine decât jumătate din bărbații de pe planeta asta”, a scris un internaut în secțiunea de comentarii. „Sunt bărbați care nu fac asta. Respect”/ „Un mascul valoros”/ „Cu siguranță familia e importantă pentru el”/ „Adorabil! Rar vezi așa ceva”/ „Ce frumos! Cât romantism!”.

Șobolanul este, într-adevăr, un animal destul de inteligent. Aceste mamifere mici au capacitatea de a învăța, de a rezolva probleme și de a se adapta la diferite medii. De-a lungul istoriei, șobolanii au fost studiați pentru a înțelege inteligența lor și abilitățile de supraviețuire. S-au observat comportamente complexe la șobolani în experimente de laborator și în mediul lor natural.

Cu toate acestea, inteligenta șobolanilor poate fi uneori percepută ca o amenințare atunci când invadează locuințe sau alte spații umane. Aceștia sunt capabili să găsească hrana și să se adapteze rapid la schimbările mediului, ceea ce îi face notorii pentru capacitatea lor de a supraviețui în aproape orice condiții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel