Și-ar trimite copilul la ȘCOALĂ din septembrie? Ciolacu, răspuns fulminant. Ce spune despre DECLARAȚIA părinților

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Marcel Ciolacu, președintele PSD, și-a exprimat opinia cu privire la redeschiderea școlilor, dar și cu privire la declarația pe propria răspundere ce trebuie semnată de părinți. 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a intervenit marți seara în direct la România TV unde s-a arătat indignat de situația în care se află autoritățile locale din țară și de controversele privind redeschiderea unităților de învățământ. 

”Acest Guvern găsește întotdeauna de cuviință să încerce să transfere responsabilitatea către autoritățile locale. Atât cu organizarea alegerilor, cât și cu deschiderea școlilor. Toate autoritățile locale, indiferent de culoarea politică, sunt în prag de faliment. Nu înțeleg de ce primul ministru, la ultima rectificare, și-a încărcat contul pentru intervenții cu două miliarde de lei. Adică nu mărim nici alocațiile, nici pensiile, ținem niște bani la dispoziția primului ministru, nicio autoritate locală nu mai are bani de funcționare, dăm atribuții noi, pandemia nu a trecut. (...) În acest moment, copilul meu este student. Dacă aș fi avut copil de clasa zero, sau clasa întâia, categoric m-aș fi gândit dacă îl trimit sau nu la școală”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Întrebat dacă ar fi semnat declarația pe propria răspundere, dacă ar fi avut un copil la școală, Marcel Ciolacu a precizat: 

M-aș fi gândit foarte bine dacă îl trimit la școală. Din punctul meu de vedere NU, în acest moment”, a completat Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel