Shhaideh-Plumb, dosar DNA. PSD, ședință. Când se dă verdictul

Sevil Shhaideh DNA
Sevil Shhaideh DNA

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a anunţat că PSD se va reuni luni în Biroul permanent.

Astfel, luni se va discuta situaţia vicepremierului Sevil Shhaideh şi cea a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, vizate într-un dosar instrumentat de DNA.

"Privim cu îngrijorare. Luni, vom avea o discuţie la partid, în cadrul Biroului Permanent, în care vom analiza cu atenţie absolut toate datele", a declarat Bădălău, la RFI. 

Întrebat dacă cei doi miniştri ar trebui să-şi dea demisia din Guvern, Niculae Bădălău a spus că decizia este politică şi se va lua în cadrul Biroului Permanent. 

"Vom avea toate datele, deocamdată nu avem toate datele şi, în urma unei discuţii, pentru că suntem un partid democratic, vom lua decizia", a explicat Niculae Bădălău.

"Aşa cum le cunosc eu şi pe doamna ministru Plumb şi pe doamna vicepremier Shhaideh, sunt nişte miniştri extrem de serioşi, cu putere de muncă şi care au făcut extrem de multe lucruri bune. Asta este şi cauza pentru care mă miră această acţiune, am rămas total surprins fiind unul dintre miniştrii cei mai buni ai Cabinetului, deci cu o experienţă îndelungată. Nu uitaţi că doamna Plumb e la al treilea mandat de ministru, dacă nu mă înşel, doamna Shhaideh la al doilea mandat, secretar de stat, ministru în Guvernul Grindeanu, ministru în Guvernul Tudose, deci cu o experienţă vastă. Asta e şi cauza pentru care am îndoieli vizavi de un act administrativ, pentru că am înţeles că despre asta e vorba, că ar fi făcut greşeli pe un act administrativ", a precizat Bădălău. 

"La experienţa dânselor, eu sunt convins că au respectat procedurile corecte, pentru că sunt doi miniştri foarte buni, cu experienţă vastă. Nu cred că cineva s-ar hazarda într-un act administrativ, într-o Hotărâre de Guvern, să o dea total în contradicţie cu legea", a susţinut Bădălău. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel