Shhaideh-Plumb, demisie. Dragnea, replică tăioasă pentru Iohannis: Asta nu pot accepta

Liviu Dragnea i-a răspuns președintelui Klasu Iohannis după ce acesta a declarat că cei doi miniștrii, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb ar fi trebuit să demisioneze sau să li se ceară demisiile.

Liviu Dragnea i-a transmis lui Iohannis că s-a luat o decizie în Biroul Permanent Național al PSD, iar PSD le susține pe Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. Schimbarea celor două, acum, având în vedere că ocupă două posturi cheie în Guvern, nu ar fi oportună, consideră Dragnea.

Acesta a declarat că e dispus la dialog cu președintele Klaus Iohannis, dar a atras atenția că ”nu se pot accepta” presiuni și amenințări la adresa Parlamentului.

”Nu trebuie să-i răspund (nr. - președintelui Klaus Iohannis). Mi-am exprimat un punct de vedere. Dacă nu a fost luni în țară, poate nu a fost informat corect. A fost o discuție serioasă în BPN. S-a încheiat cu această decizie: li s-a transmis celor două doamne să nu demisioneze, dar decizia a fost a lor. Au spus că vor continua. Sunt două posturi importante în Guvern și nu ar face bine nimănui această schimbare. 

Eu tot timpul am nevoie de sfaturi. Eu am tot spus și spun de doi ani de zile că e bine să comunicăm, e bine să ne întâlnim, să discutăm, o discuție sigur nu face rău.

(...)

Există riscul să se înțeleagă în felul acesta (nr. - declarația președintelui care poate aprinde fitilul unor noi proteste). E bine să nu uităm că doar Parlamentul României poate legifera. Atrag atenția tuturor să se abțină de la a presa și amenința Parlamentul. Asta nu se poate accepta.

Îl repsect foarte mult pe președintele României, dar a facut suficiente analize”, a precizat Liviu Dragnea la Parlament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel