Shhaideh: 1 miliard de euro pentru Nord-Est

Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, a declarat, marți, că Regiunea de Nord-Est are cea mai mare alocare financiară la nivelul Programului Operaţional Regional. 

”La nivelul Programului Operaţional Naţional Regional, program dedicat autorităţilor locale, Regiunea Nord Est are cea mai mare alocare din tot Programul Operaţional Regional - de un miliard de euro. În al doilea rând, la nivelul Programului Operaţional Naţional de Dezvoltare Locală, judeţul Iaşi are a treia alocare pe ţară, respectiv, de peste 600 de milioane de lei”, a declarat Sevil Shhaideh.

Singura condiţie pentru toate autorităţile locale pentru a primi fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală este să îşi depună proiecte eligibile, complete, cu toate documentaţiile aşa cum trebuie pregătite pentru accesare de investiţii.

[citeste si] 

La nivelul PNDL nu există o restricţie ca număr de proiecte sau ca valoare. Nu credem că în acest moment vom face nişte punctaje între şcoli şi drumuri, de exemplu. Cu cât proiectele sunt mai bine realizate, finanţarea va fi asigurată. Bineînţeles că există şi criterii de prioritizare. Atunci când anvelopa financiară este depăşită, criteriile de prioritizare la PNDL sunt cele prevăzute în Hotărârea de Guvern 624 din 2015”, a mai declarat Sevil Shhaideh. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel