Sharon Stone, cu familia la cinematograf în București

sharon
sharon

Actrița americană Sharon Stone, vedeta din Basin Instinct, pare a nu se plictisi în România nici atunci când plouă. Împreună cu cei trei copii și cu iubitul ei, Sharon a preferat să cutreiere în acest week-end mall-ul din Nordul Capitalei și să meargă la cinematograf.

[caption id="attachment_219829" align="alignleft" width="400"] Sursa foto: Adevarul[/caption]

Diva a fost surprinsă în cel mai mare centru comercial din Bucureşti, Băneasa Shopping City. Sharon Stone a făcut cummpărături, niciunul din membrii familiei nefiind uitat, după care s-au delectat într-un restaurant cu specific argentinian, pentru ca în final să urmărească un film la cinematograf.

Aflată în țara noastră pentru filmările la pelicula “What about love”, în regia lui Klaus Menzel, Sharon Stone, 54 de ani, pare a avea preocupări comune la capitolul distracție cu românii.

Într-o rochiţă subţire şi încălţată cu cizme din piele, diva a cutreierat la pas magazinele, de unde fiecare membru al familiei și-a ales ce a dorit. Dacă Sharon și-a dorit o poșetă confecționată din piele întoarsă, cei trei copii, de 12, 10 şi respectiv 6 ani, au primit tancuri, castele, maşinuţe şi câteva cutii cu puzzle, în timp ce Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, prietenul actriţei,a fost cadorisit cu accesorii de Iphone de la Apple.

După-amiaza s-a încheiat la un restaurant cu specific argentinian, acolo unde au mâncat sushi şi vită argentiniană, după care Sharon și-a dus copiii la cinematograf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel