Sferturi de finală Liga Campionilor: Atletico - Real 0-0, Juventus - Monaco 1-0

Marți seară s-au jucat primele meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Vedeta serii a fost duelul madrilen dintre Atletico și Real, 0-0, dar singura partidă în care s-a și marcat a fost cea dintre Juventus și AS Monaco, 1-0.

Atletico Madrid și Real Madrid au remizat fără gol, iar omul meciului a fost de departe portarul ”alb-roșilor”, Jan Oblak.

Real a început în ofensivă turul sfertului cu Atletico, însă campioana Europei a întâlnit un adversar de netrecut în persoana lui Oblak, care a avut cinci intervenții senzaționale. Goalkeeperul lui Simeone și-a început recitalul încă din minutul 4, când a respins cu mâna dreaptă un șut al lui Bale, scăpat în poziție de unu la unu cu Oblak.

Următorul jucător care a încercat să-l bată pe "îngerul" gazdelor a fost Ronaldo, însă lovitura liberă pe care a executat-o în minutul 9 a fost reținută de lânga bară. Golakeeperul gazdelor s-a opus și în fața lui James Rodriguez, care a expediat un șut superb cu exteriorul din marginea careului, în minutul 36.

Cu 3 minute înainte de finalul primei reprize, după un contraatac superb purtat de Varane, Oblak și-a mai demonstrat o dată invincibilitatea, când a parat o minge trimisă de același James, ce se ducea perfect la colțul lung.

Vezi și: Care sunt cele opt echipe calificate în sferturile Champions League

În repriza secundă Atletico a echilibrat jocul, iar portarul slovac în vârstă de 22 de ani nu a mai fost atât de solicitat. Kroos și-a încercat norocul cu un șut de la distanță, însă Oblak reținut.

Elevii lui Simeone au dominat finalul de partidei, însă defensiva lui Ancelotti a păstrat imaculată poarta lui Casillias, iar Atletico Madrid - Real Madrid s-a terminat 0-0, urmând ca soarta calificării să fie decisă pe Bernabeu.

Echipele de start

Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira - Turan, Suarez, Gabi, Koke - Griezmann, Mandzukici

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrici, Kroos, Rodriguez - Bale, Benzema, Ronaldo

În celălalt meci al serii, Juventus a învins-o pe teren propriu pe AS Monaco, scor 1-0, grație unui penalty executat impecabil de Arturo Vidal.

Debutul meciului a fost controlat de Monaco, echipa care a avut ocaziile mai mari. În primele 20 de minute ale jocului, Ferreira-Carrasco a ratat de două ori din situație bună, Buffon reușind să se evidențieze.

Golul italienilor a venit după ce Carvalho l-a faultat pe Morata în careu, scrie gsp.ro. Arturo Vidal a fost cel care și-a asumat răspunderea executării loviturii de pedeapsă și a înscris în minutul 57. Până la finalul partidei, Buffon și-a mai demonstrat încă o dată valoarea și a respins de sub bară un șut bun al lui Kondogbia.

Echipe de start

Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pereyra - Tevez, Morata

Monaco: Subasici - Raggi, Carvalho, Abdennour, Kurzawa - Fabinho, Kondogbia, Moutinho - Carrasco, Martial, Dirar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel