Sfatul lui Antonescu pentru Tăriceanu, noul șef al Senatului

Președintele PNL, Crin Antonescu, l-a descris pe Călin Popescu Tăriceanu drept un om "slab de minte și de Constituție" și îl sfătuiește ca, din noua sa funcție de șef al Senatului, "să nu cumva să-i supere pe psdiști".

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales președinte al Senatului cu votul a 93 de senatori. Premierul Ponta a declarat că susținerea pe care PSD i-a oferit-o lui Tăriceanu este un mesaj politic, vorbind despre USL la timpul prezent, deși Uniunea s-a rupt la data de 25 februarie.

"N-are nimic comun cu PNL (Călin Popescu Tăriceanu - n.r), este deci un candidat al PSD", a spus Crin Antonescu,  precizând că dintre cei 47 de senatori liberali prezenți luni în plen, 45 au votat candidatul PNL la președinția Senatului, iar două voturi au fost anulate.

"Nu cred că dl Ponta are calificarea și dreptul să spună și cine îi reprezintă pe liberali în țara asta, eu cred că PNL a dovedit că este și serios și nu stă cu mâna întinsă la PSD", a continuat Antonescu,

Președintele PNL a adăugat că Tăriceanu a ajuns "miluit la PSD".  "Există un PNL. Doi cetățeni mai slabi de îngeri, de minte și de Constituție, cum spunea Topârceanu, au fugit la PSD și unul a fost miluit cu funcția de președinte al Senatului".

Întrebat ce sfat îi dă lui Călin Popescu Tăriceanu, care acum ocupă fosta funcție a lui Antonescu, președintele PNL a răspuns: "Să nu cumva să-i supere pe psdiști!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel