SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Pe 6 decembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae. Pe lângă o zi a cadourilor, este ziua onomastică a celor care poartă numele de Nicolae, Niculae, Nicu, Niculai, Nicula, Niculina, Nicoleta, Nicole.

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Mesaje frumoase, urări de Sfântul Nicolae Peste 800.000 de români își sărbătoresc în 6 decembrie ziua de nume. Cei mai mulți sunt bărbați, peste 530.000.

Dacă nu știți ce mesaje să le trimiteți, vă puteți inspira din lista de mai jos:

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Mesaje frumoase, urări de Sfântul Nicolae Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani de Sfântul Nicolae!

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. O zi specială pentru un om deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Un trandafir, o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. LA MULȚI ANI!

Vezi și: Sfântul Nicolae, 6 decembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Cu ocazia sărbătoririi numelui, îți doresc un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani de Sfântul Nicolae!

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani!

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă! La mulți ani, de ziua numelui!

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. În această sfântă zi, îti doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfântul Nicolae să te călauzească mereu în viață. LA MULȚI ANI!

SFÂNTUL NICOLAE, 6 decembrie. Cele mai frumoase mesaje și urări. Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel