Sevil Shhaideh, răspuns ACID pentru Iohannis

Bogdan Bolojan / 07 mai 2017 / 20:35 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Sevil Shhaideh a răspuns acuzațiilor lui Klaus Iohannis care recent a criticat Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Președintele României a acuzat că banii sunt dați către primării în mod preferențial.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh spune că între 2007 și 2010 banii erau alocați către primării, iar acest lucru nu se întâmplă în prezent. Shhaideh spune că ministrul Dezvoltării din acea perioadă condiționa oferirea banilor pentru obiective importante. Totodată, ea a mai precizat că uneori erau prevăzute finanțări ridicole de ordinul sutelor de lei. 

"În primul rând trebuie să-i spun domnului președinte și altora care critică acest program că dânșii trăiesc din amintiri din perioada 2007, 2008, 2010, când anumiți foști miniștri ai Dezvoltării mergeau prin țară și făceau diverse promisiuni către toți primarii de la acea vreme și așa au apărut sute de șantiere, mii de șantiere, în țara noastră cu alocării de 100 de lei, 200 de lei. Vă dau exemple obiective de zeci de milioane de lei, mergea ministrul Dezvoltării de la acea vreme și zicea să dea drumul la lucrări că vor veni banii de la București în anumite condiții," a declarat Sevil Shhaideh la Antena 3.

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11