EXCLUSIV  Sevil Shhaideh premier. DC News via Cumpănașu a avut din nou dreptate

Alexandru Cumpănașu a avut dreptate într-un editorial scris în exclusivitate pentru DC News privind propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier. 

El nota - în urmă cu câteva zile - că niciunul dintre numele vehiculate în presă nu vor fi propuneri pentru funcția de premier.

"În toată aceasăa nebunie, în oglindă, poți vedea, auzi sau șopti tot felul de "disperați" după funcții cum se autopropun prin intermediul media - avidă și ea de ceva de aruncat în ochii poporului.... Și uite așa apar GUVERNE de te strici de râs formate, chipurile, pe surse - care surse sunt în multe cazuri chiar autopropușii propuși... Bineînțeles că există și grupuri din afară care își doresc ei să "aibă" premierul și atunci îi dau de zor cu numele de televizor, poate - poate s-o prinde ceva...Ce nu au înțeles după atâția ani și cei din interior si cei din afară este următorul lucru: DACĂ VREI SĂ FII SIGUR CĂ NU VA AJUNGE CINEVA ÎNTR-O FUNCȚIE, PROPUNE-L ÎNAINTEA DECIDENTULUI. Acum, serios, puneți-vă în locul liderilor de partide sau în locul președintelui României. Cam cât v-ar enerva să vedeți că niște subalterni, în loc să aștepte să fie nominalizați, "se cer ei" și par a se autoimpune când, de fapt, nu au nicio putere de decizie și nu fac decât să zgârie scoarța cerebrală a celui sau celor ce trebuie să ia decizia. De aceea vă spun doar atât: MAI BINE DE 3 SFERTURI DINTRE CEI VÂNTURAȚI nu vor ajunge nici portari pe la vreun minister", scria Alexandru Cumpănașu într-un editorial pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel