Sevil Shhaideh, Curtea de Conturi. Dragnea: NU o voi vota

Liviu Dragnea, a declarat că nu ar vota-o în Parlament pe Sevil Shhaideh pentru şefia Curţii de Conturi. DC News a prezentat în exclusivitate informația potrivit căreia Sevil Shhaideh ar urma să preia șefia Curții de Conturi. 

Dragnea și-a explicat decizia. Șeful PSD spune că Shhaideh trebuie să rămână în guvern şi consideră, totodată, că ministrul Dezvoltării nici nu ar dori această funcţie. 

Întrebat despre informația oferită în exclusivitate de DC News, Dragnea a răspuns: "Nu. Din partea partidului nu (n.r - nu e propunere) şi eu în Parlament nu aş vota-o, dintr-un motiv foarte simplu: trebuie să rămână în guvern. Şi vă spun foarte sigur că Sevil Shhaideh nu are acest gând. De unde a apărut această informaţie? Şi cu ce scop? Până în 2011 se făceau în Parlament negocieri politice, erau nişte cutume pe care le-a rupt PDL la vremea aia. (...) Cine vrea să-şi depună documentele pentru Curtea de Conturi - sunt 6 posturi acolo - îi invit să le depună la Parlament, parlamentarii îi vor audia în comisii şi îi vor vota. Deci, nu vreau să fac negocieri politice, le-am spus-o colegilor mei", a afirmat Liviu Dragnea la România TV. 

DC News a scris în exclusivitate că Sevil Shhaideh, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale,  ar putea părăsi Guvernul Mihai Tudose  pentru preluarea șefiei Curții de Conturi. Aceasta ar urma să-l înlocuiască pe Nicolae Văcăroiu. Citește mai multe AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel