Severin, după ce a fost condamnat la închisoare: Comedia s-a terminat

Adrian Severin, după ce a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă, a transmis un mesaj de ultimă oră.

"Sentinţa a fost pronunţată. Comedia s-a terminat. Mai precis acest act al comediei. Aşa cum mă aşteptam, ceea ce a început ca o farsă jurnalistică s-a sfârşit printr-o farsă judiciară. Aceasta nu a fost lupta dintre cinste şi corupţie, ci dintre patrie şi duşmanii ei. Într-o colonie nu există stat de drept. O bătălie s-a încheiat, dar istoria nu se sfârşeşte aici. Românii vor merge mai departe. Victoria va fi a lor. Victoria va fi a noastră, a scris fostul europarlamentar.

[citeste si]

Adrian Severin a fost condamnat definitiv miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă. Un complet de cinci judecători a admis apelul DNA şi a mărit pedeapsa aplicată lui Severin de la trei ani şi trei luni cât primise la instanţa de fond în februarie 2016, la patru ani închisoare cu executare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel