Sever Voinescu, atac dur la PDL, după Convenția Națională

sever_voinescu
sever_voinescu

Convenția Națională a PDL i-a fost de ajutor lui Sever Voinescu, întrucât reuniunea de sâmbătă de la Romexpo, i-a reliefat acestuia tabloul propriului partid.

Susţinător al Monicăi Macovei la şefia PDL, Sever Voinescu și-a prezentat, duminică, pe Facebook, concluziile pe care le-a tras în urma evenimentelor derulate pe întreaga zi a Convenției: linia de fisură în PDL este la jumătatea partidului, oportunism gros cît grăsimea pe gîtul porcului de Crăciun, prostie și nesimțire din partea celor care se dau prinți și prințese.

Sever Voinescu își atacă dur partidul, pe pagina sa de socializare, la nicio zi de la alegerea lui Vasile Blaga în fruntea formațiunii, că "este foarte periculos" faptul că linia de fisură din PDL este la jumătatea partidului.

Convenția PDL, m-a ajutat, spune Voinescu

"Amintiri urîte de la Convenție: Partidul e grav divizat. Votul în Convenție a arătat că linia de fisură este la jumătatea partidului - ceea ce e foarte periculos. Nu cred că Blaga are abilitatea politică să gestioneze o asemenea situație. Răbufnirile lui din Convenție și de după dovedesc lipsă de inteligență politică - știam asta despre el de mult timp. Oricum, a cîștigat cu o diferență foarte mică și va avea imense dificultăți să conducă acest partid. Am înregistrat și despărțirea de Băsescu. Iarăși, greșeală imensă. Am notat și tone de prostie și nesimțire din partea unora care, altfel, se dau prinți și prințese. Oportunism gros cît grăsimea pe gîtul porcului de Crăciun și multă multă frică strigată aproape isteric. Mi-am limpezit lista de prieteni din PDL. Din acest punct de vedere, chiar m-a ajutat această Convenție. Știu mai bine cine sînt cei care sînt ca mine (și putem fi prieteni) și cine nu. În privința proiectul nostru politic, am înregistrat apetitul scăzut al delegaților pentru reformiști. Cam 95% dintre delegați vor un PDL așa cum e acum. Așa o să-l aibă", a scris Sever Voinescu pe Facebook, mulțumind și acelor delegați care au votat moțiunea "Reformiștii" a Monicăi Macovei.

"Ei sunt oameni liberi şi ne asemănăm! Vom fi şi pe mai departe solidari. Noi suntem liniştiţi şi încrezători. Chiar dacă am fost învinşi atît de crunt, noi ştim că avem dreptate”, a notat Voinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel