Sever Voinescu, aproape demis din PDL

voinescu
voinescu

Fostul purtător de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, este pe punctul de a fi dat afară din PDL. Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că Voinescu este acuzat de organizaţia PDL Constanţa că a făcut campanie electorală pentru candidatul PP-DD, Maria Stavrositu.

Sever Voinescu este pe punctul de a fi dat afară din PDL. Pedeliștii constănțeni au cerut excluderea lui Voinescu pentru campania electorală pe care i-ar fi făcut-o fostului deputat de Constanța, Maria Stavrositu, care a trecut în barca PP-DD.

„Vom analiza lucrurile. Adică domnul vicepreşedinte al partidului, Sever Voinescu, a făcut campanie electorală pentru doamna Stavrositu împotriva candidatului nostru. Iar domnia sa a spus un lucru foarte simplu: «Păi ce treabă are asta cu apartenenţa la partid, mai mult, a BPN al partidului?»”, a precizat Vasile Blaga la un post TV.

Sever Voinescu a demisionat, vinerea trecută, din funcţia de vicepreşedinte al PDLîn timpul şedinţei Colegiului Director.

 De altfel, Sever Voinescu nici nu a candidat la alegerile parlamentare, el susţinând în octombrie că decizia de a nu candida ţine de faptul că vrea să îşi refacă priorităţile în viaţă, care exclud prezenţa sa în Legislativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel