Sesiune extraordinară Parlament. Gorghiu: Am o propunere pentru PSD

Premierul Mihai Tudose a cerut o sesiune extraordinară a Parlamentului pentru aprobarea trecerii ELCEN în subordinea Primăriei Generale a Municipiului București. Cu această ocazie, Alina Gorghiu propune social-democraților discutarea proiectului PNL legat de măsurile alternative de executare a pedepselor.

"Am o propunere pentru PSD: dacă tot facem sesiune extraordinară, nu vreţi să discutăm şi proiectul PNL legat de măsurile alternative de executare a pedepselor? Nu de alta, dar până la începerea sesiunii parlamentare vor fi 4 luni şi jumătate de la decizia pilot a CEDO. Mă gândesc că dacă dna Firea nu mai are răbdare, nici sancţiunile CEDO nu o să aştepte până când se gândeşte Guvernul să vină cu acel plan de măsuri cerut de la Strasbourg.
Sigur că în afară de asta, se mai găsesc câteva urgenţe de luat în seamă într-o sesiune extraordinară," a scris Alina Gorghiu pe contul său de socializare.

În luna martie, mai mulți senatori PNL au depus, la Senat, o propunere legislativă privind măsurile alternative de executare a pedepselor privative de libertate care prevede efectuarea la domiciliu a pedepsei prin supraveghere cu brățară electronică, executarea în echivalent zile de muncă în folosul comunității, precum și în zilele de sâmbătă și duminică. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel