Sesiune extraordinară cerută de Opoziție. Florin Iordache, anunț

Florin Iordache
Florin Iordache

Florin Iordache a spus că este posibil ca luni să aibă loc o ședință a Biroului Permanent al Camerei Deputaților, în vederea aprobării convocării făcute de Opoziție privind sesiunea extraordinară.

„Posibil Birou Permanent în Camera Deputaților, luni, pentru aprobarea sesiunii extraordinare cerută de Opoziție", a declarat Florin Iordache, marți, pentru Mediafax.

„Este posibil ca ședința să aibă loc la ora 12 sau 13, urmând să fie discutate punctele care vor fi incluse pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare precum amnistia, recursul compensatoriu, respingerea Ordonanței de Urgență 114 și a Ordonanței de Urgență 51", a mai precizat acesta.

118 deputati PNL,USR, PMP, și Pro România, au depus  solicitare în scris pentru sesiune extraordinara a Camerei Deputaților. În cererea adresată Camerei Deputaților se specifică includerea pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare abrogarea legii amnistiei și grațierii, abrogarea OUG 114, precum și respingerea unor acte care modifică aspecte din domeniul transportului de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel