Serialul Dallas revine în România cu noi intrigi pentru bani și putere

dallas
dallas

Eroii serialului-fenomen "Dallas", difuzat pentru prima oară în România la începutul anilor 80, revin, începând de astăzi, de la 20.30, la Antena 1, cu un prim sezon de 10 noi episoade, în care lupta pentru avere se dă acum între verişorii John Ross Ewing, fiul lui J.R. şi al lui Sue Ellen, şi Christopher Ewing, fiul adoptat al lui Bobby şi al Pamelei.

Lupta pentru bani şi putere nu se sfârşeşte niciodată în familia Ewing, rezidentă în familiarul decor al fermei Southfork. Timp de zece săptămâni, românii au ocazia, prin intermediul Antenei 1, să intre din nou în universul Dallasului, cel mai îndrăgit serial al lor din perioada comunistă.

Actorii Patrick Duffy, interpretul lui Bobby, Larry Hagman, memorabil în rolul lui J.R., Linda Gray, cea care a interpretat-o  pe soția lui J.R., dar și Charlene Tilton, interpreta nepoatei Lucy, sau Ken Kercheval, cel care l-a interpretat pe eternul rival al lui J.R., Cliff Barnes, revin în noul serial "Dallas".

Dacă în serialul original majoritatea scenelor au fost filmate în California, reboot-ul seriei va respecta locul de desfășurare a acțiunii, episoadele fiind filmate în statul Texas.

De altfel, ferma Southfork din serialul Dallas a stârnit multă admirație românilor care urmăreau peripețiile familiei Ewing, unul dintre ei chiar construind în România o copie fidelă a proprietății.

Rezultatul grandomaniei primului patron al Bărăganului post-revoluționar, supranumit JR-ul Bărăganului, Ilie Alexandru, este situat la doi kilometri de Slobozia, pe Drumul Naţional 2A, ce leagă Constanţa de Bucureşti.

Satul de vacanță, construit după anii 90 cuprindea o fermă identică ranch-ului Southfork, precum și un miniturn Eiffel. De altfel, ferma din România a fost unul dintre obiectivele vizitate de actorul Larry Hagman, interpretul personajului JR Ewing, la venirea sa în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel