Avocatul Sergiu Andon mărturisește: Eu am o frică

Avocatul Sergiu Andon a afirmat, luni, în emisiunea "Esenţial cu Alina Petrescu"că este "foarte neliniștit", după ce anterior declarase că oricât de bizar ar părea, are "o frică, cel puțin teoretică, să nu cumva să ajungem să regretăm şi ceilalţi pe Traian Băsescu".

Invitat, luni, în cadrul emisiunii de la Antena 3, avocatul Sergiu Andon a comentat declarațiile contradictorii recente dintre premierul Victor Ponta şi Crin Antonescu. După ce liderul PNL, Crin Antonescu, l-a avertizat pe premier că, în momentul în care va ajunge preşedintele României, acesta îl va regreta pe actualul şef al statului, Traian Băsescu, premierul Victor Ponta i-a răspuns fostului său coleg de "partid" că nu îl vede, mai ales după ce a părăsit USL-ul, ajungând la Cotroceni.

"Afirmaţia în sine a lui Crin Antonescu, trecând peste aspectul de neloialitate, de fost partener, de nesăbuinţă sub aspectul poate al tacticii electorale, are un sâmbure de adevăr. Eu am o frică, cel puţin teoretică, să nu cumva să ajungem să regretăm şi ceilalţi pe Traian Băsescu. Oricât de bizar pare acum", a declarat Sergiu Andon, care a continuat să dea şi o explicaţie a unui posibil regret din punctul lui de vedere.

"De ce? Pentru că tot văd că se cantonează artileria retoricii politice înspre Traian Băsescu, şi unii şi alţii se leapădă de el ca de Satana, dar nu ni se spune ce o să avem în loc. Eu sunt foarte neliniştit din acest punct de vedere", a mai spus avocatul Andon.

Citește și Antonescu: Ponta, ai să-l regreți pe Băsescu

Vezi și Ponta, pentru Antonescu. "Nu o să-l regret pe Băsescu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel