Serena Williams, wild card la Montreal

serena williams
serena williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fostă numărul unu mondial, a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului Rogers Cup, urmând să ia parte astfel la competiţia de categoria WTA Premier care va avea loc luna viitoare la Montreal, informează Reuters. 

Triplă câştigătoare a turneului canadian, Serena Williams, care a adus pe lume o fetiţă în septembrie 2017, iar luna aceasta a disputat finala turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, nu a mai luat evoluat la Montreal din 2014, când a ajuns până în semifinale. 

Rogers Cup se desfăşoară alternativ la Montreal şi Toronto, iar ultima prezenţă a americancei la această competiţie a fost la ediţia din 2015, când s-a oprit tot în penultimul act, fiind învinsă de elveţianca Belinda Bencic, care a câştiga ulterior trofeul, după o finală cu Simona Halep, actualul număr unu mondial, desemnată principala favorită la ediţia din acest an. 

"Serena i-a impresionat pe toţi cu viteza cu care a fost capabilă să revină la cel mai înalt nivel de joc. Ea a fost mereu o luptătoare şi a demonstrat-o încă o dată", a declarat directorul turneului canadian, Eugene Lapierre, într-un comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel