Serena Williams, scandal. Halep, implicată: ”Cu ce e mai corectă Simona?”

Simona Halep a fost implicată de presa din SUA în scandalul uriaș dintre Serena Williams și organizatorii de la Roland Garros.

Este vorba despre scandalul vestimentației Serenei Williams la Roland Garros, scandal în urma căruia organizatorii au decis să interzică din sezonul viitor costumul pe care americanca l-a purtat la ediția din acest an.

(w670) serena wil

Decizia a fost aspru criticată în SUA, fiind considerată o lipsă de respect la adresa marii campioane. Un ziar a folosit-o pe Halep, liderul mondial WTA, ca exemplu în lupta cu Bernard Giudicelli, directorul turneului de la Roland Garros, informează GSP.

"Giudicelli a spus că ținuta Serenei a fost o lipsă de respect pentru joc. Cum? E lipsă de respect pentru că Williams este o femeie cu forme? Pentru că e o femeie de culoare cu forme? Cu ce e mai jignitor costumul ei la adresa integrității sportului decât fustele-mini pe care le poartă românca Simona Halep și alte jucătoare? Costumul lui Williams acoperă în mod clar mai multă piele", scrie Nichole Shaw de la The Daily Iowan, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel