Serena Williams, rochie cu un umăr gol și tutu la US Open

După ce a făcut senzație la French Open într-un costum mulat ca al celebrei Cat Woman din seria Batman, Serena Williams le-a dat peste nas francezilor care vor dress code pe terenul de tenis. La U.S. Open a jucat cu un nou costum de senzație. Iar pe Instagran, outfit-ul ei a făcut furori!

În luna mai, la Openul francez, Serena Williams făcuse furori cu un costum mulat inspirat de personajul Cat Woman, supererou din seria Batman. Organizatorii, însă, n-au apreciat costumul și, în urmă cu câteva zile, au anunțat că din 2019 nicio jucătoare nu mai are voie să poarte așa ceva la Roland Garos, ba chiar că introduc un dress code.

Le-a dat peste nas cu eleganță

Americanca, însă, nu s-a lăsat. La conferința de presă de dinaintea începerii US Open-ului, când a fost întrebată cum comentează decizia care impune un dress code la Openul francez, Serena Williams a răspuns împăciuitor, cu o mină serioasă, că atunci „când vine vorba despre modă, nu vrei să scandalizezi în permanență".

Apele păreau că s-au liniștit, dar jucătoarea americană de tenis în vârstă de 36 de ani n-a uitat și n-a iertat. Rezultatul?

La US Open a intrat pe teren purtând o rochie neagră, cu un umăr gol și fustă tutu, probabil inspirată din garderoba micuței ei fetițe sau a unei balerine! Până și părul îl avea lăsat liber, pe umeri. La fiecare mișcare, fusta cu multe straturi de voal, se înfoia și se ridica spre deliciul fotografilor.

Pe contul ei de Instagram, rochia de tenis a făcut furori! Toată lumea a aplaudat gestul Reginei tenisului american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel