Urmărește emisiunea live


Turneu Cincinnati. Serena Williams, în cădere liberă. Urmează US Open

Serena Williams pare să nu își revină. Americanca a fost eliminată de Kvitova de la turneul de la Cincinnati.

Serena Williams (36 de ani, 27 WTA) a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Cincinnati, marţi noapte, de către cehoaica Petra Kvitova (28 de ani, 6 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-3, şi va ataca US Open cu un singur meci câşţigat în sezonul de hard nord-american, informează Prosrport.

Foarte convingătoare în victoria din prima rundă, 6-1, 6-2 cu Daria Gavrilova, marea campioană americană nu a mai găsit acelaşi ritm şi contra unei adversare, Petra Kvitova, aflată într-o zi foarte bună. Fost lider mondial, cehoaica a făcut două break-uri în primul set şi l-a câştigat, 6-3, după doar 34 de minute.

Băgată în corzi de loviturile foarte puternice ale adversarei, Serena şi-a revenit în manşa a doua, a aplicat acelaşi tratamet, set câştigat cu dublu break, şi, după 3-6 şi 6-2 s-a intrat în decisiv. Acolo, sora mai mică a familiei Williams a început cu break, dar Kvitova a răspuns imediat şi, la 3-2, a rupt echilibrtul definitiv: break urmat de două game-uri de serviciu şi meci închis la finalul a fix două ore de joc, scor 6-3, 2-6, 6-3, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel