Serena Williams, decizie în carieră: Chiar dacă sunt dezamăgită, am...

Serena Williams a declarat vineri forfait pentru Openul Australiei, unde urma să îşi apere titlul cucerit în 2017, estimând că nu are încă nivelul necesar de joc, conform AFP.

A revenit luna trecută pe teren, cu ocazia turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, fiind învinsă în trei seturi de letona Jelena Ostapenko.

În vârstă de 36 ani, Serena Williams a arătat cu această ocazie că poate evolua din nou la cel mai înalt nivel, însă este departe încă de forma necesară.

Americanca a câştigat pentru a şaptea oară Openul Australiei în luna ianuarie a anului trecut, în timp ce era însărcinată. Pe 1 septembrie, ea a adus pe lume o fetiţă, Alexis Olympia, căsătorindu-se apoi pe 15 noiembrie cu tatăl acesteia, Alexis Ohanian (34 ani), co-fondatorul site-ului Reddit.

Declarații Williams

"După ce am jucat la Abu Dhabi, am realizat că, deşi sunt foarte aproape, nu sunt la nivelul la care eu personal aş dori să fiu", a precizat Serena Williams într-un comunicat.

"Antrenorul meu şi echipa mea spun mereu: nu trebuie să dispuţi un turneu decât atunci când eşti pregătit să mergi până la capăt", a adăugat ea.

"Vreau să joc, însă nu vreau doar să joc, ci vreau să fac mai mult decât atât, iar pentru asta an nevoie de ceva mai mult timp", a explicat campioana.

[citeste si]

"Acestea fiind spuse, chiar dacă sunt dezamăgită, am decis să nu disput Openul Australiei în acest an", a conchis Serena Williams, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel