Serena Williams, criticată: Sper să nu mă urască pentru ce am spus

Serena Williams / foto Twitter WTA @WTA
Serena Williams / foto Twitter WTA @WTA

Johanna Konta nu s-a sfiit să o critice pe Serena Williams.

Dacă multe dintre adversarele de top au preferat fie o poziţie neutră, fie nu au dorit să marşeze prea mult pe seama subiectului care a împărţit în două lumea sportului alb, fostul număr 4 mondial nu se poziţionează de partea americancei, ba chiar îi ia partea arbitrului spaniol Carlos Ramos:

"Sunt pentru drepturi egale, dar nu sunt de acord ca atunci când nu-ţi place ceva să scoţi în faţă treaba cu inegalitatea şi să spui că eşti femeie şi din cauza asta ai de suferit. Arbitrul a avut dreptate, Patrick Mouratglou a făcut coaching, iar arbitrul l-a penalizat. Arbitrul este foarte atent la aceste detalii, i-a penalizat deja pe Djokovici şi Nadal la alte turnee de Grand Slam. Nu cred că este o problemă sexistă. Sper ca Serena să nu mă urască pentru ce am spus", a declarat Konta, pentru Tennis Actu, potrivit Prosport.

Scandalul s-a aprins în finala feminină de la US Open de la un gest făcut în tribună de Patrick Mouratoglou. Arbitrul Carlos Ramos a văzut semnul făcut în game-ul doi al setului secund de cel care este cunoscut de toţi fanii tenisului drept "The Coach" şi, imediat, a sancţionat-o pe Serena Williams cu avertisment. Americanca s-a dus-glonţ la arbitru, şi l-a anunţat: "Eu nu trişez ca să câştig. Prefer să pierd. Să ştii asta". Imediat, la finalul partidei, Patrick Mouratoglou a recunoscut într-un interviu pentru ESPN că, într-adevăr, arbitrul a văzut corect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel