Serena Williams, ”cadou” de senzație: ”Sunt încă șocată”

O jucătoare de tenis de doar 14 ani a avut parte de cadoul vieții ei, tocmai de Halloween. Protagonista a fost tocmai Serena Williams.

 

Tânăra Cori Gauff era în mijlocul antrenamentului, când a avut parte de o vizită surprinzătoare, chiar în persoana Serenei Williams.

"Mă antrenam și Serena Williams a venit și m-a salutat. Filma o reclamă pe teren, iar eu mă antrenam pe terenul alăturat, când am văzut că vine cineva care arăta ca ea. M-am întrebat dacă este Serena cea adevărată sau o dublură pentru reclamă. Iar în scurt timp am aflat că e chiar ea, care mi-a spus: vai, ai echipament New Balance. Felicitări!

Apoi m-a întrebat despre turneele pe care urmează să le am și a spus că își cere scuze că mi-a întrerupt antrenamentul. I-am spus că: poți să-mi întrerupi antrenamentul oricând. Regina a venit la mine și m-a salutat. A traversat 6 terenuri pentru a veni să mă salute. Wow! Inima mea! Mulțumesc, Serena! Te iubesc! " a scris jucătoarea de 14 ani într-o postare pe rețelele de socializare intitulată: "Încă sunt șocată. Petrecerea de Halloween e favorita mea", informează Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel