Serena Williams, avertisment pentru Halep. Mesaj războinic

Serena Williams a spulberat-o pe Pliskova și s-a calificat în semifinalele US Open. Americanca a transmis un avertisment către jucătoarele din Top 10, inclusiv Simona Halep, liderul mondial.

"Am fost la câțiva pași de victorie la ultimul Grand Slam, așa că nu mă grăbesc. Sunt conștientă că mai am mult de muncit pentru a câștiga un turneu major, chiar dacă acum am ajuns în semifinale. Iau fiecare turneu în parte, la propriu.

Victoria cu Pliskova reprezintă un pas uriaș pentru mine. Este șocant că e prima mea victorie cu o jucătoare de Top 10. Am fost aproape de acest obiectiv la Cincinnati, însă acolo am pierdut. Altul putea fi rezultatul dacă mai aveam un meci.

Acum am avut șansa să am mai multe meciuri în picioare. Am fost atât de ușoară în aceste partide, iar acum simt că sunt la nivelul la care pot juca și pot înfrunta sportivele uimitoare din Top 10", a spus Serena într-o conferință de presă, potrivit GSP.

Serena Williams o va înfrunta mai departe pe letona Anastasija Sevastova, loc 19 WTA, care a eliminat-o pe deținătoarea en-titre a trofeului de la New York, Sloane Stephens, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel