Serena Wiliam, decizie importantă. Șansă pentru Halep

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a declarat forfait pentru turneele WTA de la Indian Wells (9-19 martie) și Miami (22 martie - 2 aprilie), din cauza problemelor la genunchi.

"Sunt nevoită să declar forfait pentru turneele de la Indian Wells și Miami. Nu m-am putut antrena din cauza genunchilor mei", a explicat Williams într-un comunicat difuzat de organizatorii turneului de la Indian Wells.

"Sunt dezamăgită că nu voi putea participa la aceste turnee. Voi continua să merg înainte și să rămân pozitivă și sunt nerăbdătoare să revin cât mai rapid posibil în circuit", a continuat campioana americană.

Această nouă indisponibilitate s-ar putea să o coste primul loc în ierarhia mondială, pe care îl recuperase după succesul de la Melbourne, în detrimentul germancei Angelique Kerber.

Și Simona Halep, după aproape o lună de absență se poate apropia de liderul mondial. Românca a mai câștigat turneul de la Indiana Wells în 2015, când în semifinala împotriva Serenei, americanca a abandonat, iar în finală a dispus de sârboaica Jelena Jankovic (2-6, 7-5, 6-4).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel