Serban Nicolae (PSD) și Corneliu Dobrițoiu (PNL) comentează afirmația lui Ioan Rus

În emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, doi senatori, Șerban Nicolae de la PSD și Corneliu Dobrițoiu de la PNL, au comentat afirmația lui Ioan Rus despre românii din diasporă. 

"Există o preocupare în PSD şi faţă de această atitudine. Cunoscându-l ca un tip destul de înfumurat, pare un gest firesc cumva, pentru domnia sa. Are impresia că este un specialist în metafore, dar dincolo de asta, vă aduceţi aminte că şi în 2012, la referendum a avut un moment delicat, când îi spunea lui Victor Paul Dobre "să fugim din acest grup infracţional organizat". Pare că se găseşte să povestească ce părere are el despre elemente sociologice", a opinat Șerban Nicolae.

În replică, Corneliu Dobriţoiu a subliniat: "Din nefericire, asemenea afirmaţii din partea unui demnitar român nu rămân doar la noi acasă, jignesc zeci de milioane de oameni care caută un loc de muncă în afara graniţelor ţărilor lor. E bine că s-a sfârşit aici. Acest subiect nu ne face nouă bine, românilor, ca ţară. Este în responsabilitatea liderilor PSD să adopte o atitudine mai tranşantă în ceea ce îl priveşte pe domnul Rus."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel