Şerban Nicolae: Orice temă se poate discuta în CExN al PSD

Șerban Nicolae FOTO AGERPRES
Șerban Nicolae FOTO AGERPRES

Orice temă se poate discuta în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, fără a fi din start corectă sau greşită, a declarat miercuri liderul senatorilor social-democraţi, Şerban Nicolae, care a amintit că rămâne adeptul unei remanieri guvernamentale consistente. 

Precizările acestuia au fost făcute în contextul scrisorii deschise prin care lideri ai PSD cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al formaţiunii şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv. 

"Experienţa politică mă face să fiu foarte atent la asemenea demersuri şi, fără a face abstracţie de elemente de context - cine sunt iniţiatorii sau semnatarii, în ce moment de timp apare un asemenea demers - încerc totuşi să mă concentrez în primul rând pe conţinutul demersului. Nu vreau să trag o concluzie, pentru că atunci ar însemna că reuniunea CExN este inutilă şi toţi dăm sentinţe în prealabil în aşa fel încât să îndeplinim doar o simplă formalitate. Din punctul meu de vedere sunt câteva lucruri pe care nu le-am înţeles în această scrisoare, şi anume faptul că ar trebui să ne îngrijoreze adversitatea lui Iohannis şi a grupării #Rezist şi a altor formule de manifestare ale unui sistem ticălos, profund anticonstituţional şi profund abuziv. Acest aspect nu cred că poate să intre în discuţie", a precizat Şerban Nicolae. 

Senatorul social-democrat a subliniat că ceea ce îl interesează în principal, fiind "oricând gata de discuţie", se referă la eventualele disfuncţionalităţi în interiorul PSD-ului şi eventual lucrurile care îl nemulţumesc în ceea ce priveşte actul guvernării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel