Şerban Nicolae, mesaj după declarațiile premierului Dăncilă

Șerban Nicolae FOTO AGERPRES
Șerban Nicolae FOTO AGERPRES

Şerban Nicolae susţine că, la acest moment, este nevoie de modificări 'ceva mai ample şi în compoziţia echipei guvernamentale şi în structura Executivului' şi precizează că decizia premierului Viorica Dăncilă de a merge în continuare pe remanierea guvernamentală şi nu pe cea a restructurării Guvernului în Parlament este o 'opţiune individuală'.

El a precizat vineri, la Senat, că despre aceste lucruri va discuta în Comitetul Executiv Naţional al PSD după alegerile europarlamentare.

„E o opţiune individuală. Din punctul meu de vedere, este necesară o discuţie despre remanierea guvernamentală după alegerile europarlamentare, tocmai pentru că noi nu parazităm alegerile şi votul pe care îl dau cetăţenii cu teme secundare sau de interes particular, dar cred că ar fi nevoie de o restructurare a Guvernului, nu pentru că ar trebui să verificăm majoritatea deja existentă şi verificată în Parlament, ci pentru eficientizarea activităţii guvernamentale. La acest moment, e nevoie de modificări ceva mai ample şi în compoziţia echipei guvernamentale şi în structura Guvernului. Dar asta voi discuta în faţa colegilor mei la Comitetul Executiv al PSD. Faptul că doamna prim-ministru are o opţiune proprie în această privinţă nu înseamnă că e exclusă oricare dintre variante', a afirmat Şerban Nicolae.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel