Șerban Nicolae, după ce a zis Isărescu: Probabil că umilirea Parlamentului va fi dusă la bun sfârșit

Scutaru Cristina / 03 iul 2019 / 09:08 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Șerban Nicolae, senator PSD, a reacționat după ce Mugur Isărescu a spus că aurul României ar trebui adus în țară, din Londra, numai pentru verificare, însă acesta ar trebui dus înapoi.

”Într-un dialog al somităților, întrebat ce efecte ar avea aplicarea legii privind repatrierea rezervei de aur, academician doctor guvernator Mugur Isărescu a declarat: "Eu aş vota în CA să-l aducem, să-l vadă toată lumea. După care, trebuie dus înapoi. Pentru că, în ţară, nu putem să aducem fiecare investitor străin să-l vadă".

Trec peste faptul că pentru unii respectarea și aplicarea legii se votează "în CA" (Consiliul de Administrație al BNR n.n.), pentru că la nemuritori legea e facultativă.

Dar cum să spui că rezerva de aur a României trebuie dusă la Londra pentru ca să fie văzută de "fiecare investitor străin" Probabil că umilirea Parlamentului va fi dusă la bun sfârșit. Nu mă miră că nimeni nu a atras atenția asupra halucinantei enormități rostite, descalificantă pentru inamovibilul viticultor. Nu mai e nimic de adăugat. Aroganța e turnesolul imposturii. Și nu face nici doi bani...”, a scris Șerban Nicolae pe Facebook.

Mugur Isărescu a declarat, marți, că aurul României ar trebui adus în țară, din Londra, numai pentru verificare, însă acesta ar trebui dus înapoi. Guvernatorul BNR a precizat că repatrierea aurului ar avea drept impact creșterea costurilor.


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27