Șerban Nicolae, declarație despre Iohannis. Alessandra Stoicescu: Ne dați o știre?

Iohannis
Iohannis

Klaus Iohannis o respinge a patra oară pe Lia Olguța Vasilescu, propusă ca ministru al Dezvoltării. Preşedintele României spune, de data aceasta, într-o scrisoare adresată premierului, că are ca argument principal lipsa de experienţă. Prezent la Antena 3, senatorul Șerban Nicolae a comentat refuzul lui Klaus Iohannis.

"Ar trebui să existe și la noi un mecanism de abdicare, de renunțare la atribuții. Așa cum un rege, dacă este forțat să facă ceva împotriva voinței lui, încetează să mai fie rege, așa și un președinte care refuză în mod sistematic să-și îndeplinească atribuțiile, Klaus Iohannis nu mai este președintele României. Este pur și simplu un frânar care își face un scop. 

VEZI ȘI Daniel Zamfir: L-am simțit foarte agitat. Nu am nici cea mai mică îndoială că...

Lia Olguța Vasilescu este a doua propunere, după ce a existat un prim refuz. Dacă ar fi fost normal, domnul Iohannis nu ținea un as în mânecă. Întâi mă fac că pun problema legalității, bine, pentru domnul Iohannis, Olguța nici nu știu dacă există", a spus Șerban Nicolae.

Klaus Iohannis, suspendat?


La un moment dat, în emisiunea Alessandrei Stoicescu, Șerban Nicolae a spus că l-ar suspenda pe Klaus Iohannis.

"Domnul Iohannis încetează să mai fie președinte. Din păcate, faptul că maimuțărește funcția prezidențială afectează pe termen lung credibilitatea acestei instituții. Problema s-ar putea să devină foarte serioasă și să punem problema suspendării din funcția pe care nemeritat o are, eventual la sfârșitul lunii aprilie, ca Summitul de la Sibiu să nu se țină cu cineva care are grijă ca invitații să aibă copii după buletin", a completat senatorul. 

Imediat după anunțul făcut de Șerban Nicolae, Alessandra Stoicescu a reacționat: "Serios, ne anunțați acum?!".  

Senatorul Șerban Nicolae a ținut să precizeze că este opinia lui: "Asta e opinia mea, dar să știți că mă gândesc din ce în ce mai serios că România nu poate să fie prezentată la un Summit la nivel înalt, în timpul Președinției Consiliului, de Iohannis. E degradant".

CITEȘTE ȘI Iohannis, refuz Olguța Vasilescu. Codrin Ștefănescu: Am sperat că își va reveni, dar...


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel