Şerban Nicolae- Cosette Chichirău, scandal. Mesajul lui Nicolae după INCIDENT

Bogdan Bolojan / 06 dec 2017 / 20:14 Salveaza PDF Comentarii

 Senatorul PSD Şerban Nicolae şi-a cerut scuze alegătorilor pentru cuvintele pe care i le-a adresat deputatei USR Cosette Chichirău, menţionând că nu a mai suportat insulta şi calomnia venite din partea acesteia şi a cedat. 

"Nu e niciun fel de bucurie sau de satisfacţie. Probabil că electoratul care a trimis-o în Parlament pe doamna deputat a trimis-o exact pentru acest motiv, să ia 150 de milioane de lei pe lună, diurne, cazare, transport şi aşa mai departe, sume forfetare, ca să mă înjure pe mine. Am lăsat-o, a făcut-o de mai multe ori, din păcate pentru mine, şi îmi cer scuze pentru asta, la un moment dat am cedat şi am replicat, pentru că nu am mai suportat insulta şi calomnia repetate. Faţă de electoratul meu îmi cer scuze, îmi pare rău, faţă de oamenii de bună credinţă, că nu pentru asta m-au trimis pe mine în Parlament, sper să nu se mai repete", a declarat Nicolae la Palatul Parlamentului. 

El a arătat că schimbul de replici cu colega sa de la USR a avut loc în timpul dezbaterii unui proiect de lege deosebit de important. 

"Eu am lucrat foarte mult la acest proiect de lege, sunt între iniţiatori şi de aia sunt la Camera Deputaţilor astăzi. Nu am găsit pe nimeni, judecător sau procuror, să-mi reproşeze că prin această iniţiativă sau prin amendamentele pe care le-am făcut aş afecta în vreun fel independenţa sau imparţialitatea justiţiei, aş politiza în vreun fel actul de justiţie, aş pune sub control politic autoritatea judecătorească, tot ceea ce numim generic sistemul judiciar, de aceea m-aş fi aşteptat ca discuţia să fie una foarte serioasă, foarte profesională şi cu argumente politice şi de specialitate. Din păcate, în faţa unor injurii repetate şi a unor insulte repetate am avut o răbufnire pentru care îmi cer scuze", a adăugat el. 

Deputatul USR Cosette Chichirău a susţinut miercuri că a fost "înjurată" de senatorul PSD Şerban Nicolae în plenul Camerei Deputaţilor. 

"În plen, eu am făcut un live pe Facebook, aţi văzut că grupul USR a ieşit în faţă, cu însemne care spuneau 'Hoţii', în timp ce colegul nostru Stelian Ion susţinea amendamentele depuse de USR. Din cauză că eu filmam, au început să apară înjurături la adresa mea. Ce aţi văzut e probabil o mică parte din ce se spunea în plen de mai mulţi deputaţi de la PSD. Dar nu e important cum am fost insultată eu, important este ce se întâmplă cu Justiţia din România, se întâmplă o procedură de urgenţă neconstituţională, în timp ce nu avem procedură de urgenţă pe niciun aspect din sănătate, educaţie sau autostrăzi. (...) Avem de-a face cu un grup infracţional organizat şi eu consider că orice deputat care votează această lege este în complicitate cu acest grup infracţional organizat", a declarat reprezentanta USR. 

Ea mai spus că în Parlament există "un grup infracţional organizat" şi că orice deputat care va vota noul statut al magistraţilor este în complicitate cu acest grup, relatează Agerpres.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23