Şerban Nicolae atac la Iohannis: E plătit la oră la şedinţă?

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Liderul grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae, a afirmat marţi că ar trebui să existe un consens între Preşedinţie şi Guvern înaintea prezentării unui nou proiect de rectificare bugetară.

'Ar trebui să existe un consens înainte ca Guvernul să vină cu un nou proiect, pentru simplul motiv că nu cred că Guvernul s-a dus cu un proiect greşit sau un proiect pe care să îl prezinte, 'poate ţine, poate nu ţine'. Aş fi vrut să văd însă concret, pentru că am văzut afirmaţiile domnului Iohannis şi în legătură cu pesta porcină, să spună concret ce nu a făcut Guvernul şi trebuia să facă, ce a făcut greşit Guvernul în chestiunea asta', a spus el, într-o declaraţie acordată presei, la Palatul Parlamentului.

"Bifează, e plătit la oră la şedinţă"

În opinia sa, în condiţiile în care şedinţa CSAT a durat doar 20 de minute, preşedintele Iohannis 'avea deja concluziile scrise'. 'De ce nu a amânat, până să fie şedinţa? Să transmită Guvernului: 'Vom amâna şedinţa pentru că am nevoie de clarificări'. Deci întruneşte şedinţa, se dau imagini că a început şedinţa. Nu ştiu... Bifează, e plătit la oră la şedinţă? E posibil să îi fi încurcat două vacanţe', a spus el. Şerban Nicolae a opinat că lucrurile au fost 'întârziate foarte mult' în ceea ce priveşte această rectificare bugetară. 'Din punctul meu de vedere, lucrurile au fost întârziate foarte mult şi nici nu ar trebui să fie foarte mult întârziate, câtă vreme lucrurile sunt destul de uşor de demonstrat aritmetic. Bănuiesc că nu vom fi iar în situaţia în care să primească de la Guvern un material, să spună: 'O să îl citim până o să îl înţelegem. O să mai stăm încă o lună ca să analizăm fiecare document'. Dacă mă întrebaţi pe mine, nu cred în onestitatea unui asemenea demers', a menţionat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel