Șerban Nicolae a izbucnit la moțiunea împotriva ministrului Muncii: OBRĂZNICIE! Întrerupeți!

Șerban Nicolae FOTO AGERPRES
Șerban Nicolae FOTO AGERPRES

Șerban Nicolae a luat cuvântul, marți, la dezbaterea moţiunii simple iniţiate de social-democraţi împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

„Aș vrea, domnule președinte, ca, aplicând regulamentul, să întrerupeți orice vorbitor - și ministrul actual al Muncii nu are calitatea de parlamentar - care își permite cu asemenea obrăznicie să spună că un partid înnebunește, să rostească o serie întreagă de insulte

Aș vrea să vă spun, stimați colegi care votați acest Guvern sau care susțineți acest Guvern: atunci când se aruncă cu noroi pe Senat, să știți că pe dumneavoastră nu cade partea curată sau frumos mirositoare a acestor mizerii. Din păcate, acest lucru este permis cu prea multă lejeritate. Aș vrea să întrerupeți orice vorbitor care își permite cu asemenea agresivitate să insulte sute de mii de oameni, cum e cazul nostru, un partid întreg, cu asemenea cuvinte care fac dovada că moțiunea este una corectă”, a spus Șerban Nicolae, după declarațiile făcute de ministrul Muncii.

Cei 60 de iniţiatori ai moțiunii solicită demisia ministrului Muncii pe motiv că Ordonanţa 30/2020 privind şomajul tehnic şi măsurile legate de acordarea de ajutoare diverselor categorii vulnerabile a fost 'atât de prost scrisă', încât a fost nevoie de modificarea sa de şase ori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel