Sepsi - Dinamo, violențe. Acuze GRAVE: ”Nu înțeleg cum...”

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a vorbit despre incidentele de la finalul meciului pierdut de "câini" la Sfântu Gheorghe, scor 0-2.

Oficialul dinamovist spune că e deranjat de modul în care suporterii veniți de la București au fost provocați și cere gazdelor să demonstreze că fanul intrat pe teren, care a furat acel steag maghiar, este dinamovist.

"În primul rând vreau să mulțumesc public suporterilor dinamoviști pentru modul în care s-au comportant la Sfântu Gheorghe. Cu toate că au fost provocați aproape permanent. Nu înțeleg cum sunt omologate anumite stadioane în Liga 1, precum cel pe care am jucat luni seară.

Nu mai zicem doar de faptul că absolut toți stewarzii și organele de pază vorbeau exclusiv în maghiară și au provocat permanent. Eu împreună cu Ionel Dănciulescu am stat în prima repriză aproape de zona de contact cu galeria dinamovistă tocmai pentru a evita eventuale incidente”.

Steaguri și scandări maghiare pentru a incita

”Pe de altă parte liderii galeriei dinamoviste au avut portavoci, tocmai pentru a evita eventuale scandări xenofobe ale oamenilor din galerie, pentru a-i putea acoperi pe cei care voiau să facă asta. Nu mai spunem nici de steagurile maghiare și scandările erau făcute ca să incite.

Apropo, să ne spune și nouă cineva sau să ne demonstreze cum și-au dat seama că acel suporter este dinamovist. Să vină să arate! Nu avea nimic cu însemnele clubului și nu avem de unde să știm dacă e sau nu dinamovist. Nu l-a recunoscut nimeni din galerie și nu există nicio dovadă că e fan dinamovist.

[citeste si]

Mai mult, în startul meciului, un steward a luat o torță aruncată spre teren și în loc să o arunce într-o zonă neutră, a aruncat-o înapoi în peluza dinamovistă. Eu cred că totul a fost făcut tocmai pentru a incita și având în vedere că nu s-au luat măsurile normale de securitate, nu există nicio vină asupra dinamoviștilor", a zis secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu pentru GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel