#SePoate în Vâlcea! Președintele PNL vrea o alianță cu AUR împotriva ”mafiei pesediste”: Pentru victorie, toți împotriva PSD

Totul pentru victorie. Un lider PNL susține o alianță chiar și cu AUR. 

"În cadrul conferinței de presă desfășurate la sediul Partidului Național Liberal, filiala Vâlcea, vineri, 09.02.2024, președintele filialei, deputatul Cristian Buican, a făcut un apel la toate partidele politice să se unească în lupta împotriva alianței formată din primarul Râmnicului, Mircia Gutău, și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, membri ai Partidului Social Democrat (PSD). Buican a subliniat necesitatea de a eradica „mafia pesedistă” care, în opinia sa, domină administrația locală.

În contextul colaborării, liderul liberal a menționat că nu exclude o posibilă alianță cu AUR sau alte partide, cu scopul comun de a contracara influența PSD.

”Pentru victorie, este posibilă o coalizare a tuturor forțelor și cu AUR, toți împotriva PSD. Și am mai declarat-o și o declar din nou: Facem coaliție cu oricine împărtășește obiectivul nostru de a elimina această mafie pesedistă care a subjugat județul Vâlcea”, a declarat deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea.

Pe lângă această strategie de colaborare, Buican a subliniat și performanțele PNL la nivel local, comparativ cu scorurile la nivel național, evidențiind astfel potențialul de succes al partidului în Vâlcea. „Organizația noastră este un exemplu de urmat, și nu numai că ne batem de la egal la egal cu PSD la nivel județean, dar avem și candidați cu șanse reale de succes atât pentru primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, cât și pentru Consiliul Județean”, a adăugat el.” arată o postare publicată de PNL Vâlcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel