Sentință ÎCCJ pentru Liviu Dragnea, 27 mai. Verdict în dosarul președintelui PSD

Sentință ÎCCJ pentru Liviu Dragnea, 27 mai Magistrații de la ÎCCJ pronunță, luni, 27 mai 2019, decizia definitivă în dosarul DGASPC Teleorman. 

VEZI AICI DECIZIA ÎCCJ PENTRU LIVIU DRAGNEA


Sentință ÎCCJ pentru Liviu Dragnea, 27 mai Liviu Dragnea așteaptă luni pronunțarea ÎCCJ, după ce liderul PSD a primit inițial condamnarea de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. La ultimul termen, ÎCCJ a anunțat că va pronunțat verdictul în 27 mai. 

Președintele PSD a declarat, duminică seară, că nu are bagajele făcute.  "E un spectacol prost. Foarte prost. Nu am niciun bagaj făcut", i-a răspuns liderul PSD undei jurnaliste care a întrebat dacă are bagajele făcute.

Sentință ÎCCJ pentru Liviu Dragnea, 27 mai Duminică, Liviu Dragnea a mai declarat despre decizia ÎCCJ de luni că ”Dacă completul de judecată va rezista presiunilor inimaginabile care s-au făcut şi se fac în continuare asupra lor, vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat. Dacă nu vor rezista, nu vor da achitare”. 

Referindu-se tot la decizia ÎCCJ, liderul PSD a afirmat că nu avea un să facă vreun anunț duminică seară despre o eventuală candidatură a sa: ”Nici nu puteam să fac un astfel de anunț în seara asta, în condițiile în care, cu totul întâmplător, la mine termenele sunt programate în funcție de evenimentele politice.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel