Senegal şi Algeria, debut cu victorie le CAN 2019

Selecţionatele de fotbal ale Senegalului şi Algeriei au obţinut victorii în primele lor meciuri de la Cupa Africii pe Naţiuni 2019, duminică, la Cairo, în Grupa C a competiţiei găzduite de Egipt. Senegalul, fără vedeta Sadio Mane (suspendat), a arătat stofa unei viitoare campioane a Africii în victoria cu 2-0 în faţa Tanzaniei, care nu a mai participat la un turneu final din 1980.

 Keita Balde a deschis scorul pentru alb-verzi (28), dar senegalezii au ratat şi alte ocazii, prin acelaşi Keita Balde (54), Mbaye Niang (6, 32, 43, 69), Ismaila Sarr (86) sau Papa Ndiaye (3). Scorul final a fost stabilit de Krepin Diatta (64), mijlocaşul echipei FC Bruges marcând cu un şut de la circa 20 de metri.

De partea cealaltă, Algeria a trecut cu 2-0 de Kenya, sub privirile a mii de susţinători. Youcef Atal (OGC Nice) a obţinut un penalty transformat de Baghdad Bounedjah (34), iar Ismael Bennacer (21 ani), jucător la Empoli, l-a servit pe căpitanul Riyad Mahrez pentru al doilea gol al Fenecilor (43).

Bounedjah a marcat la ultimele şase apariţii în echipa naţională, el venind după un sezon excelent în Qatar, încheiat cu 39 de goluri în 22 de partide. Următoarele meciuri din grupă vor avea loc pe 27 iunie, Senegal - Algeria şi Kenya - Tanzania. AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel