Senatorul ”Vierme” cere ”fetei biciuite de USL” să spună că este MORT

Iulian Urban
Iulian Urban

“Disperaţii de la Senat” au început să-i sune pe membrii Camerei pentru a le pune în vedere că “o să fie o sesiune specială” pentru prelungirea suspendării lui Traian Băsescu, susține pe pagina sa de Facebook senatorul independent afiliat PDL Iulian Urban, care i-a cerut ”fetei biciuite de USL, să le transmită că el este ”MORT”, pentru că nu a votat la referendum, aluzie la discursul de marți seară al președintelui interimar Crin Antonescu.

“Disperaţii de la Senat au început să sune după noi. Nu ştiu ce aşteaptă disperaţii de USL-isti de la CCR astăzi, dar deja am început să fim sunaţi de la Senat şi întrebaţi cu înfrigurare: <dl. senator sunteţi în ţară?>. <De ce?> am întrebat. <Ştiţi...o să fie o sesiune specială să se prelungească suspendarea preşedintelui>, a replicat angajata de la Senat”, scrie Urban pe Facebook.

Senatorul susține în continuare că i-a cerut angajatei de la Cameră să le transmită USL-iștilor că este ”MORT”, deoarece face parte dintre cei care nu au votat la referendum, și că-i va bântui ”grav din Lumea de Dincolo”.

“Atunci să le spuneţi că eu sunt MORT, pentru că nu am votat la referendum şi Crinutz aşa a zis că are dubii că noi ne-usl-iștii suntem în viaţă...dar vă bântuim grav din Lumea de Dincolo” am adăugat şi i-am închis telefonul fetei biciuite de USL să ne cheme la Senat”, susţine senatorul, pe Facebook, aluzie la declarația președintelui interimar Crin Antonescu de la Palatul Cotroceni, de marți seară.

Citește și “Viermele” Urban îi răspunde lui Şandru: Vrea să iasă şi ea în evidenţă

“Ştim sigur că 8,5 milioane de alegători români sunt în viaţă, s-au pronunţat, sunt reali şi au putut fi număraţi. Nu există dubii în legătură cu ei şi cu voinţa lor, aşa cum există în legătură cu cei din scripte, cu cei absenţi, cu cei din boicot. Acolo nu ştim nici măcar dacă sunt în viaţă toţi, acolo nu ştim dacă mai au cetăţenie română toţi, acolo nu ştim nimic sigur. Ceea ce ştim sigur este că 8,5 milioane de români şi-au exprimat clar şi fără dubiu voinţa. Cei 8,5 milioane de cetăţeni români înseamnă democraţie, înseamnă participare, înseamnă voinţă, şi înseamnă la urma urmelor viaţă”, a declarat marți seară Crin Antonescu.

Iulian Urban este cunoscut și ca ”senatorul vierme”, aluzie la un text pe care acesta l-a postat pe blogul său în luna ianuarie, în care se bucura că președintele Traian Băsescu retrăgea Legea Sănătății din dezbatere publică, întrebându-se retoric dacă ”nu cumva suntem niște viermi care își merită soarta”.

Curtea Constituţională s-a întrunit miercuri, de la ora 14.00, pentru a pune în discuție rezultatele referendumului din 29 iulie privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Ședința a fost întreruptă la un moment dat, Curtea luând o pauză până la ora 18.00. Deoarece dezbaterile sunt aprinse, fiind dezbătute mai multe sesizări ale USL, lucrările CCR s-ar putea prelungi până noaptea târziu, mai ales că decizia se va lua cu două treimi din numărul judecătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel