Deputatul Titi Holban și soția, GRAV accident de circulație

FOTO ILUSTRATIV
FOTO ILUSTRATIV

Fostul deputat PNL, Titi Holban a fost implicat într-un grav accident de circulație.

Accidentul a avut loc pe DN2, la intrarea în localitatea Poșta Câlnău. Mașina a lovit violent un cap de pod, iar atât deputatul cât și soția lui, care se afla pe scaunul din dreapta, au fost grav răniți, relatează România TV.

Medicii spun că soția deputatului a suferit traumatisme grave la bazin și coloană, iar fostul parlamentar liberal s-ar fi lovit puternic la cap. 

Potrivit martorilor, fostul deputat social-democrat Titi Holban se deplasa spre Buzău când dintr-un TIR ar fi căzut un obiect metalic chiar pe parbrizul maşinii conduse de acesta, în care se afla şi soţia sa, moment în care şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de podeţ, iar apoi maşina s-a răsturnat. 

"Poliţia desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", a precizat Mihai Drăghiciu, conform Agerpres. 

Titi Holban, în vârstă de 53 de ani a fost ales deputat în Parlamentul României în anul 2012, dar a trecut la grupul parlamentar al PSD. 

El a fost condamnat definitiv anul trecut de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel