Urmărește emisiunea live


Senatorul Marius Nicoară, audiat la DNA în dosarul referendumului

MARIUS NICOARA - REZULTATE EXIT POLL - CLUJ
MARIUS NICOARA - REZULTATE EXIT POLL - CLUJ

Senatorul Marius Nicoară, liderul PNL Cluj, este audiat la DNA în dosarul referendumului. La intrarea în sediul DNA Cluj acesta a precizat că a fost chemat în calitate de martor. 

"Am fost citat în calitate de martor pentru data de 21 august, dar acum au reuşit să vin pentru că am fost plecat în concediu. M-am întors, m-am dus la Bucureşti ca să facem cvorum în Parlament, ca să se citească decizia CC. Am venit fără avocat pentru că am conştiinţa curată, şi PNL are conştiinţa curată. Din punctul nostru de vedere, este un dosar politic şi acest lucru se va demonstra până la urmă. Îmi fac datoria de cetăţean de a veni în faţa procurorilor, de a răspunde la întrebări, de a spune ceea ce este de spus şi de a clarifica odată acest subiect", a declarat Nicoară.. Tot miercuri va fi audiat la DNA Cluj şi consilierul local Steluţa Cătăniciu, şeful de campanie al PNL Cluj pe perioada referendumului.

Înainitea lui Nicoară pe la DNA a trecut şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horia Uioreanu. Acesta a fost citat în acelaşi dosar al referendumului.

În dosarul referendumului, procurorii au pus sub acuzare trei preşedinţi de secţii de votare din Mehedinţi. Aceştia sunt cercetaţi pentru nereguli depistate la listele supliemntare folosite la referendumul din 29 iulie.

Deznodământul referendumului din 29 iulie a fost tranşat de CCR. Judecătorii au invalidat referendumul, iar Traian Băsescu a reveni la Cotroceni. Până în acest moment preşedintele nu a făcut nicio declaraţie de la revenire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel