Senatorul Liviu Câmpanu, exclus din partid anul trecut, se reîntoarce în UNPR, după 21 de zile de PNL

senatorul liviu campanu
senatorul liviu campanu

Senatorul Liviu Câmpanu anunţă că a decis să se reînscrie în UNPR, menţionând că poate că nu toate alegerile pe care le-a făcut au fost cele mai bune, dar că îşi asumă toate acţiunile în calitate de om politic. În urmă cu trei săptămâni, la 1 februarie, în prima zi a sesiunii legislative, Liciu Câmpanu îşi anunţa trecerea la grupul PNL din Senat.

„Am luat decizia să mă reînscriu în Uniunea Naţională pentru Progresul României şi am redevenit astăzi membru al partidului. Îmi asum toate acţiunile în calitate de om politic. Poate că nu toate alegerile pe care le-am făcut au fost cele mai bune. Însă ceea ce pot spune cu certitudine este că niciodată nu am abandonat valorile în care cred. Sunt membu fondator al UNPR, cred foarte mult în acest proiect politic şi în oamenii care şi-au asumat o politică a interesului naţional", susţine Liviu Câmpanu, citat de Mediafax.

El precizează că din acest motiv a decis să se întoarcă şi să-şi desfăşoare activitatea politică alături de colegii săi din UNPR, cu care a fost în legătură "în tot acest timp".

„Am convingerea că România are nevoie de stabilitate, de pace socială şi, cel mai important, de oameni capabili să identifice şi să apere interesul naţional“, declară Câmpanu.

Câmpanu a fost exclus din UNPR în toamna anului 2010, după ce a votat moţiunea de cenzură a opoziţiei.

Câmpanu a fost membru fondator al UNPR, vicepreşedinte al formaţiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel