Senator PSD: Viitorul e din ce în ce mai sumbru

Senatorul PSD Cătălin Croitoru că "Guvernul actual vrea să îngenuncheze din nou şcoala, iar învăţământul traversează o batjocură pe care demult nu a mai suportat-o, viitorul fiind din ce în ce mai sumbru".

'Trecem printr-o batjocură pe care demult n-a mai suportat-o învăţământul. Ceea ce face acest aşa-zis guvern de tehnocraţi, care este din punctul meu de vedere o restaurare a politicii guvernului Boc, pur şi simplu ei vor să îngenuncheze din nou şcoala. Ei, marii tehnocraţi. Şi asta în contextul în care avem un proiect şi un program propus chiar de preşedintele României - 'România educată'. Educată prin ce? Cu ce? Cu monede de 50 de bani? Cu oameni nemotivaţi? Cu fonduri insuficiente în şcoli?', a declarat Croitoru la o dezbatere cu profesorii din sectorul 1, organizată de candidatul Alianţei PSD+UNPR la primăria sectorului 1, Dan Tudorache, la Universitatea Bioterra.

Potrivit acestuia, o ţară care nu are educaţie puternică nu are niciun viitor.

'Din păcate, realitatea îmi dă dreptate, viitorul este din ce în ce mai sumbru. Avem 220.000 de cadre didactice în preuniversitar - asta înseamnă forţă. Dacă acum nu suntem capabili să ne arătăm forţa, să ieşim în stradă, 200.000 de oameni şi să spunem acestui guvern: 'Pleacă, lasă-ne', nu o să reparăm niciodată această stare de lucruri umilitoare.

Guvernul Ponta a reparat toate nemerniciile făcute de nişte guverne de mafioţi şi realitatea dovedeşte că aşa este - nişte mafioţi care fac coadă la DNA. Ce au furat ei? Banii profesorilor, banii medicilor, banii ţării, şi acum vin să ne spună că şcoala nu e bună. Poate n-a fost bună şcoala pe care au făcut-o ei, şi se vede. N-au avut şansa unor profesori buni.

Ghinion! Dar, oameni buni, dacă nu se dă riposta cuvenită acum, va fi foarte trist', a arătat fostul lider sindical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel