Senator PSD, mesaj la final de mandat

Senatorul PSD Liviu Marian Pop a scris un mesaj la final de mandat parlamentar. 

”Astăzi se încheie mandatul parlamentarilor din legislatura 2012-2016, implicit și al meu. Au fost patru ani în care am despus toate eforturile pentru ca vocea românilor să fie ascultată în Parlament. Prin tot ceea ce eu, în calitate de senator, am întreprins îmi exprim speranța că v-am demonstrat că sunt un om modest, un om din popor, iar cariera de politician este doar o pârghie pentru a veni în sprijinul nostru, al tuturor celor care vrem un trai mai bun, un viitor mai fericit pentru copiii noștri.

S-a încheiat un mandat, însă, în calitate de politician, voi continua să depun toate eforturile pentru proiectul nostru comun, care înseamnă o Românie modernă, o Românie prosperă, ataşată valorilor europene.

[citeste si]

Ştiu că România are capacitatea şi voinţa politică de a continua acest parcurs, ştiu că românii au aşteptări mari de la viitorul Guvern, de la viitorul Parlament şi mai ştiu că nimic nu se construieşte fără cooperare, fără încredere şi fără efort.

Totodată, doresc să vă asigur că PSD își va respecta promisiunile făcute și că va depune toate eforturile pentru a avea cât mai mulți români în clasa de mijloc.

La final de mandat doresc să le muțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și care, prin votul lor m-au trimis în Senatul României. Vă asigur că voi rămâne mereu același Liviu Marian Pop!” a scris Liviu Marian Pop pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel