Senator PNL: Pacea în USL, restabilită dacă Ponta jură cu mâna pe Biblie

ponta-antonescu-sampanie
ponta-antonescu-sampanie

Senatorul PNL Cristian Bodea transmite că, pentru a se restabili pacea în USL și încrederea între cei doi co-președinți ai Alianței, premierul Victor Ponta trebuie să dea, în fața cetățenilor, câteva "asigurări clare, nu scăldate" cu mâna pe Biblie.

Potrivit senatorului liberal Cristian Bodea, criza din USL a izbucnit din cauza "intențiilor lui Victor Ponta de a candida la președinție", care au ucis încrederea între președintele PSD și liderul PNL, Crin Antonescu, iar cel care poate rezolva problema este premierul. Acesta nu trebuie decât să jure cu mâna pe BIblie că nu va candida la alegerile prezidențiale și că îl va sprijini pe Crin Antonescu.

Iată ce a declarat Cristian Bodea pentru stiripesurse.ro:

”Radacina crizei in USL este neincrederea intre cei doi lideri. Stim cu totii ca USL s-a infiintat si exista datorita increderii care a fost intre Crin Antonescu si Victor Ponta. Ori, in acest moment, aceasta incredere a murit si asta s-a intamplat datorita intentiilor lui Victor Ponta de a candida la presedintie. Dumnealui tot spune ca vrea sa ramana premier dar partidul lui transmite alte semnale, iar din informatii din interior la fel se aude, ori pana cand Victor Ponta nu va clarifica si nu ii va da asigurari lui Crin Antonescu ca nu va fi un contracandidat al lui, ca nu va face acea sedinta PSD inainte de alegerile prezidentiale si va anunta ca va candida, lucrurile nu vor mai merge bine in USL.

De aceea, eu cred ca rezolvarea acestei crize trebuie facuta prin lamurirea acestei probleme si cred ca dl Ponta ar trebui sa iasa, fie impreuna cu presedintele PNL, fie singur, si sa jure in fata cetatenilor Romaniei, cu mana pe Biblie, ca nu va candida la alegerile prezidentiale decat daca PNL va parasi USL.

Deci atata timp cat USL exista, dl Ponta trebuie sa dea asigurari clare, nu scaldate, ca nu va candida la prezidentiale si ca il va sprijini, din calitatea lui de premier, pe dl Crin Antonescu. In momentul in care va face acest lucru pe fata, in vazul lumii si asumandu-si consecintele unei minciuni ulterioare, se va restabili increderea in USL si liberalii nu vor mai fi atat de stresati de momentul in care PSD ne va da afara”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel