Senator PNL, în șomaj. ”Am avut ceva discuții...”

Cristian Florian a fost senator PNL. El nu a mai prins un loc în Parlament în actuala legislatură și nici nu și-a găsit alt loc de muncă. Astfel, la vârsta de 40 de ani, a intrat în șomaj. 

”Am avut ceva discuţii, până acum nu am reuşit să rezolv problema asta, dar sper să nu mai dureze mult. Se mai întâmplă, asta e. Doar nu am fost rupt de realitate! Ce, nu ştiam că o să fie momente şi momente? Acum, nu este capăt de ţară, doar sunt o grămadă de oameni în situaţia asta, dar sunt chestii care vin şi trec şi gata”, a spus Cristian Florian pentru Agerpres.

Înainte de a deveni parlamentar, Cristian Florian a fost, timp de trei ani, prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, iar înainte de aceasta a fost angajat, timp de o săptămână, ca şi consilier asistent în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Cristian Florian este de profesie jurist, fiind absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii 'Bogdan Vodă' din Baia Mare. A lucrat ca tehnician şi jurist la firma de construcţii a tatălui său şi, potrivit ultimei declaraţii de interese publicate pe site-ul Senatului în decembrie 2016, deţine 99 de acţiuni la o firmă din Bistriţa, care aparţine de asemenea familiei sale.

[citeste si]

Tot potrivit declaraţiei de interese, cele două firme ale familiei Florian au câştigat, în perioada 2008-2014, şapte contracte din fonduri publice, în valoare totală de aproximativ 4 milioane lei, fără TVA, pentru lucrări la şcoli, locuinţe sociale, instituţii culturale şi pentru amenajarea unui 'parc social' într-o comună de munte. Cristian Florian s-a înscris în politică în anul 1998, ca membru al Partidului Democrat.

Susţinut de fostul lider PDL Ioan Oltean, Florian a devenit vicepreşedinte al organizaţiei municipale PDL Bistriţa în anul 2004, iar în 2008 a fost ales vicepreşedinte naţional al organizaţiei de tineret a partidului. După ce şi-a încheiat mandatul de prefect, a revenit în PDL, unde a fost numit secretar general al organizaţiei judeţene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel